tiistai 30. heinäkuuta 2013

Leiri tunnelmista toivuttua lupasin kertoa mitä meille muuta kuuluu joten nyt on sitten sen aika. Suurin muutos lienee muutto uuteen kotiin. Tai siis eihän tämä nyt uusi ole,  mutta meille uusi :)

Kerrotaanpa siis kuvin tästä aiheesta:


Paappa ja Eva nauttivat kesäisestä päivästä lehden luvun äärellä. Meidän saadessa uuden kodin, paapalle vapautui meidän kaksio opiskelijaelämää varten! Ja Jere saa tarvittaessa yöpyä keskustassa talvella, kun säät yllättää kuitenkin jossain vaiheessa. Jerellä on nyt skootteri jolla painelee keskustaan ja takaisin, kun tuo lukio tuosta pyörähtää käyntiin. 

Prinsessa sai oman huoneen johon mummi ja Ari on ostanut kauniin katoksen ja muutenkin prinsessaa hemmotelleet :) Eva osaa puhua jo paljon. Anna, tiitti (kiitti) ja aamen ovat eniten käytössä :) Niillähän sitä pärjää jo elämässä vaikka kuinka pitkälle!

Olohuoneeseen mahtuu taas ihmisiä, joten tervetuloa kylään milloin vain! Ja torppamme siis on Isoa Kirjaa vastapäätä.  Hieno rukousvastauskin jälleen kerran tuli talon oston yhteydessä myös töiden suhteen. Allekirjoitettua lainapapereita aloin miettiä oston järkevyyttä, koska edelleen olemme lähetystyöhön lähdössä kun se vain mahdollistuu. Mietin että tiukkaa tulee, kun mulla työt loppui keväällä. Pienen rukouksen heitin ilmoille, että töitä tarvis ainakin kesäksi. Kännykkä soi vielä pankissa ollessa ja pyydettiin Isoon Kirjaan elokuun puoleen väliin saakka!  Jatko sitten avoinna, mutta eiköhän kaikki taas aikanaan järjesty! Olen oppinut raamattukoulussa tehtävästä taustatyöstä todella paljon viimeisten kuukausien aikana ja kun toiveeni ja unelmani kerran on raamattukoulutyö niin tämähän on enemmän kuin valtava tapa oppia käytännössä mitä siellä oikein tapahtuu opetustyön lisäksi. 

Tässä Jeren "oma talo". Sillä on oma yksiö pihassa, jossa on kiva nuorisoa yövyttää :)

Puutarhan kukkaloisto hämmästyttää kauneudellaan ja pohdinnoilla mikä niistä on rikkaruoho ja mikä ei. Olen päätynyt lopputulokseen, että se mikä kasvaa hyvin ja tehokkaasti on rikkaruoho ja nypätään pois... Toivottavasti logiikka pätee, koska ko ruusu on ainoa, jonka varmuudella tunnistan ;)

Isukki ja Eva viettämässä aikaa kassakoneen lumoissa. Evalla on tilaa taapertaa ja temmeltää.  Marko sai uuden työpaikan Jyväskylästä Campus Datasta. Kysyi ohimennessään, kun oli mulle synttärilahjaa ostamassa ettei liikkeessä tarvittaisi uutta työvoimaa huollossa. Toimari sattui olemaan itse paikalla todeten, että voisipa vaikka tarvitakin ja niinpä Marko on siis siellä :) Päiville toki tulee pituutta, kun bussilla menee ja tulee, mutta saapa tehdä sitä mistä tykkää ja osaa! Hieno rukousvastaus tämäkin! Yksi asia mikä vahvisti meitä siitä ettei aikamme ole vielä lähteä ulkomaille. Lähetimme nimittäin hakemuksia vaikka ja kuinka ulkomailla, eikä mistään tullut mitään vastausta. On hankalaa välillä taipua johonkin mikä ei ole juuri omalle minälle mieluisinta... Eräs laulu muistaakseni sanoo että on vaikea odottaa, mutta oppivani soisin. Tämä jos mikä on omalla kohdallani oppimisen arvoinen asia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti