lauantai 9. marraskuuta 2013

Isänpäivää!

Se olisi sitten isänpäivä huomenna ja juhlimme sitä jo tänään käväisemällä syömässä Keuruun paikallisessa tarjonnassa (joka ei muuten ole järin suuri). Yksi kuvakin onnistuttiin saamaan tilanteesta, jossa isä saatiin käyttäytymään kunnolla... :)





Kuvassa on Isä, Marko ja Jere. Siinä on kaksi isää ja yksi tuleva, yksi paappa ja kaksi tulevaa, yksi appi ja kaksi tulevaa, kolme poikaa ja kolme miestä. Siinä on miehen monta roolia, joita elämään mahtuu. 

Kaikkien elämään ei ole tullut hyvää isää ja toisten isä on jo kuollut, mutta jokin malli miehestä jokaisen elämässä vaikuttaa. Oma isä on laittanut riman korkealle miehenä olosta. Hän on ollut aina läsnä ja luotettava kuin kallio. Hän on aina rakastanut ja nyt sitä samaa rakkautta saa lapsenlapsetkin kokea. On suuri rikkaus, kun ollaan saatu elämäämme sellainen isä ja paappa. Kiitos isä kun olet olemassa <3


Evan elämässä on monta miestä. Jokaisella oma rooli. Isi, paappa ja veljet, Kimmo, "Mati ja Toma" ja Ari. Miten etuoikeutettua, että voi omistaa niin monta hienoa miestä elämässään!  

Kiitos Marko, kun olet pikkuisellemme läsnäoleva iti.

Ja sitten muutama oman itin kuva vuosien takaa :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti