keskiviikko 13. tammikuuta 2016


Niin se vain on vuosi vierähtänyt ja täällä oloakin kerääntynyt jo viisi kuukautta. Se on toisaalta lyhyt aika, mutta vieraassa kulttuurissa ja vieraassa ympäristössä se on aika paljon. Paljon on mahtunut ja jos ei muuta niin omaa kasvua on tullut ja arvostusta tiettyihin asioihin paljon!

Tänään viimeksi mietin, että kärsivällisyyteni on kasvanut kakkosluokan myötä siihen mittoihin, että musta tulee enkeli vähitellen. Tosin kävi kyllä mielessä että tosiaan musta enkeli, koska saatan kilahtaa joku päivä lopullisesti... Mutta olen edistynyt heidän kurinpidossa (ongelman ydin; ovat tottuneet että kuri on ainoastaan lyömällä tultua joten ei tarvi totella muuten). Nyt pidetään mukavia hiljaisia hetkiä ja tuijotetaan hetki eteemme odottaen rauhan saapumista ja se käy joka kerta nopeammin. Alkavat jo kiljua toinen toisilleen, että hiljaa. Kiva nähdä siis edistymistä tässäkin asiassa. 
 
Mutta sitten kuviin:

Lastenpäivänä koulussa oli erilaista toimintaa. Leikkejä ja pelejä,
jotka sai kyllä herkimpiä kyyneliin. Otin tehtäväkseni toimia
suomalaisena äitinä, joka lohduttaa.

Tässä vielä uuden vuoden juhlintaa. Ne jotka eivät lähteneet reissuun saivat tulla kirkolle.
Söimme (yllätys, yllätys) ja jaoimme lahjat. Lahjoja ostettiin yksi per nuppi ja sitten arvottiin mitä saadaan.
Jouluna ei lahjoja jaella, mutta tämä juhla sitten korvaa lahjattomuuden.
Eva ja Marko sairastivat neljä viikkoa jotain sitkeää flunssaa ja tässä
Evalla kuumelaastari otsassa. Se muuten toimi! Ja nyt neljän viikon jälkeen tauti alkaa oleen voitettu, toimin nääs lääkärinä ja kävin kertomassa apteekissa mitä antibiootteja haluan :) 
Hänen "majesteettinsa" :)

Välillä vähän hippinäkin... 

Ja sitä lastenpäivää vielä yhteiskuvana 4-6 vuotiaiden koulusta.

Evalla on kynänkäyttö kehittynyt roimasti thai aakkosten myötä.

Ja synttäreitä tälle vuodelle on yhteisössä mahtunut jo kahdet, eli syödään paljon :D
Asia mitä varmasti tulemme kaipaamaan on valtava yhteisöllisyys! Keräännytään yhteen syömään ja juhlimaan, tehdään yhdessä asioita. Tämän kun saisi vietyä Suomeen!

Eva ja Pum Uttaradetin joulu / uusi vuosi valoissa,
vai liekö talvivalot kun vieläkin kadulla siis ovat.

1 kommentti:

  1. hei hyvin sä pärjäät siellä Uttaraditissa! Muuten, olen nyt Turun lähistöllä Sauli Erkkilän alueella käymässä. Hänhän oli siellä Uttraditissa rakentamassa sitä koulu, tässä taannoin, you see...! Sauli on ollut leikkauksessa ja toipuu siitä nyt. Terveisiä sinne... with a lot of blessings!

    VastaaPoista