maanantai 27. kesäkuuta 2011

Koti suoraan taivaasta :)

Ajattelin kertoa teille miten saimme tämän nykyisen "opiskelijaboximme". Kuullessamme, että pääsemme kouluun sisään (postilaatikosta kului varmasti saranat niiden viikkojen aikana, kun kirjettä odotimme), aloitimme tietenkin tutkimaan asumisvaihtoehtoja. Asuntojahan löytyi ja varsinkin varuskunnanalueelta. Hieman iski pelko, että mihin luukkuun sitä joudutaan, vaikkakin on kyse vain vuoden asumisesta.
Menin kuitenkin rukoukseen ja kannoin Isälle huoleni. Pyysin, että saisimme kuitenkin ihan kivan kodin. Rukouksen jälkeen kerroin Markolle, että me muuten muutetaan kartanoon, jossa hillitön piha, järvi vieressä ja vuokra olematon. Marko nauroi ja kehotti pitämään unelmista kiinni. Kävi kyllä mielessä itselläkin, että mistähän moisia kartanoita löytyisi.

Kahden viikon kuluttua tästä soitin Markolle töihin ja kerroin ettei ikinä arvaa mihin muutamme! Minulle tuli sähköpostiin ilmoitus vapaana olevasta kartanosta, pihalla, järvellä ja halvalla vuokralla! Kaupanpäälle sain syreeniaitani, jota olen aina halunnut ja saunan kiuaskin on sellainen jonka olimme omissa ajatuksissamme suunnitelleet Tuusulan asuntoon, mutta rahanpuutteen vuoksi jätimme hankkimatta. Saimme täydellisen kodin Taivaan Isän järkkäämänä :)

Ai niin piti muuten vähän kiusata Markoa ja kysyä kumman Jumala on suurempi ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti